сряда, март 07, 2012

Братя...Не купувайте! ...Яйца братя не купувайте!


Нали си спомняте призива на премиера Попов. Тогава ни звучеше наивно и малко смешно. То така си и беше. Ценовият шок тогава си беше подготвян години и всеобхватен. Имахме все още и от соц. сланината. Сега обаче не спрем ли това тестване с цените на яйцата, помнете ми думата ще ни смачкат търговците.

Яйцата са стока, която може да си позволим/ако не ни се налага здравословно разбира се/ да не я употребяваме пряко с месеци. Няма как "яйчарите" да издържат един бойкот. Необходимо е само да си кажем ...-Аз при тези цени яйца няма да ям-Да го кажем и да го направим обаче. Успеем ли/а ще успеем ако сме задружни и не гяволуваме /, вече и с другите търговци ще ни бъде по-лесно.

Да си забраним омлета и крем карамела за малко, за да не ни излиза солен после! Да изпържим "яйчарите", не те нас да пържят!

Предлагам на блогърите с голям брой посещения, на тези които имат или участвуват в групи в социалните мрежи да помислят и да дадат знак какво да правим. Уверявам Ви, че няма да е трудно да ги хванем търгашите за "яйцата"!

Източник: vencivaleri1951.blog.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Democratic Party Political Blogs - Blog Catalog Blog Directory Politics Blogs - Blog Rankings Blog directory Creative Commons License
Произведението произведение ползва условията на Криейтив Комънс договор.