неделя, декември 06, 2009

Аман от задкулисни игри!!!


Промени ли се нещо в нашия живот през последните четири месеца?Доган,Симеон и техните колеги олигарси-милиардери,частни монополисти,местни феодали и мутри си живуркат,необезпокоявани от никой.Дуварът на Доган няма да бъде бутнат,защото добре е подпрян от магистратите на Красьо.Нито Масларова,нито Станишев и останалите министри,изгребали хазната до дъно ще влязат в затвора,защото те си приеха Закон за амнистия и споразумение с прокурор,за да получат най-много три години условна присъда.Ние,наивниците и идиотите ще продължаваме да очакваме напразно коледни добавки,защото само купените магистрати ще се облажат с по 3-4 допълнителни заплати, а за нас парите няма да стигнат.Затова трябва да създадем своя обща организация,да променим Закона за изборите по такъв начин,че сами да номинираме,избираме и отзоваваме депутатите,да извършим частична промяна на Конституцията,за да премине Прокуратурата към изпълнителната власт,корумпираните магистрати да влязат в затвора заедно с крадците,а техните богатства бъдат конфискувани в полза на държавата.Следващата стъпка е избори за Велико народно събрание,нова Конституция и Закон за лустрация на агентите на бившата Държавна сигурност.За да се освободим напълно от посредствеността и корупцията!Завинаги!
Марио Тагарински да напусне парламента и да отиде да се прави на независим по врачанските села!Веднага да ни върнат нашата телевизия RE:TV!Като казвам нашата имам предвид,че това е медията на гражданското общество в България.

3 коментара:

  1. Нищо не се промени, натюрлих. Едва ли ние с тебе сме очаквали нещо различно от милиционер-комунист-мутра-разтривач на татови и царски уши. А и той много лъже бе, много.

    ОтговорИзтриване
  2. Май "Маслинката" ще я сурвакат!
    Д.Йовчев

    ОтговорИзтриване
  3. Tova pravitelstvo zapo4na mandata si s zakani za vazmezdie,no leka poleka se razbra,4e tova e teatar.Vsi4ko e samo fars.Nqma da ima osadeni,nikoi ot biv6ite nqma da postrada.Prezident i premier uj bqha na noj,a sega sa si mnogo blizki.Samo qne im pre4e6e,no Tagarinski uspq da go eliminira.I sega cari edno razbiratelstvo,edin palen konsensus mejdu politi4eskite partii.Celta e ob6ta, a imenno da ni precakat i da ni ograbqt.

    ОтговорИзтриване

Democratic Party Political Blogs - Blog Catalog Blog Directory Politics Blogs - Blog Rankings Blog directory Creative Commons License
Произведението произведение ползва условията на Криейтив Комънс договор.