сряда, юни 08, 2011

Писмо от журналиста Георги Ифандиев


ЗДРАВЕЙТЕ, ДРАГИ ПРИЯТЕЛИ, И КАК СТЕ?

Понякога наистина стават чудеса. С Божията помощ и със съдействието на моя приятел Николай Колев-Босия телевизионното предаване „Диагноза“ възкръсва.
В понеделник, 20 юни 2011 г., от 20:30 часа, в ефира на столичната телевизия „Евроком“ ще бъде поставено началото на неговата възстановка. Обещавам Ви страхотно приключение с невероятен гост.
„Диагноза с Георги Ифандиев“, както занапред ще се нарича рубриката, ще се появява всеки понеделник и петък от 20:30 часа. Наясно съм, че доста от Вас няма да могат да го следят, защото малко доставчици на телевизионен сигнал разпространяват програмата на „Евроком“. Но нали се досещате, че никой няма да ме покани на сватба? Със сигурност знам, че фирмата „Вивател“ е включила сигнала на тази телевизия в своя пакет. Известиха ме, че може да се гледа online оттук: http://tv.club-bg.org/?page=tv&chan=27 Не призовавам към нищо, просто се чувствам длъжен да изпълня ангажимента, който поех пред много от Вас, и да съобщя новината.
Също така от 1 юли 2011 г. се надявам в интернет да тръгне сайтът „Диагноза с Георги Ифандиев“ ─ diagnosa.net. Посещенията в него ще бъдат платени, като месечният абонамент ще бъде 2 лева. Намеренията ми са тази лично моя медия да се превърне във всекидневно писмено коментарно продължение нa телевизионното предаване.
От сърце Ви благодаря за Вашата щедрост и най-добри чувства към мен.
Желая Ви здраве, обич, успехи и едно вълнуващо, прекрасно лято.

Ваш:
Георги Ифандиев.

P.S. Георги Ифандиев е автор на книгите: "Името на звяра","Чудовището","Спомени за изгубения живот","Сянката на Цион","Световното правителство","Историята на рокендрола","Хитлер в Патагония".

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Democratic Party Political Blogs - Blog Catalog Blog Directory Politics Blogs - Blog Rankings Blog directory Creative Commons License
Произведението произведение ползва условията на Криейтив Комънс договор.