петък, юли 27, 2012

Пак много лоша новина от Димитровград

Предлагам ви да прочетете това: Осъдиха МБАЛ на Арбитражен съд със 600 000 лв. за дължими 50 бона преди 5 г.


 И на всичкото отгоре съветничката Катя Панева от ДСБ стартирала процедура за поемане на още общински дълг.Преди време писах, че накрая няма да има пари за заплати на лекари,медицински сестри, учители и общинска администрация - и така ще стане. НЕКАДЪРНИЦИ!!! Няма ли да отговаряте, където трябва? Подкрепям предложението на общинския съветник Данчо Данев да се поиска персонална отговорност от виновниците за вида на загробващия договор и престъпното неглижиране на проблема. Той настоява и за специално извънредно работно заседание на димитровградския местен парламент. Идеята е на него внимание да бъде отделено на колапса в общинското здравеопазване и набъбналите до близо 2 млн. лева борчове на МБАЛ “Света Екатерина”, ведно с отсъдените от Темида близо 600 000 лв.
P.S. Обърнете вниманиече не съм посочил имената на некадърниците.Така че, ако някой се припознае като такъв, нека се сърди само на себе си.

1 коментар:

Democratic Party Political Blogs - Blog Catalog Blog Directory Politics Blogs - Blog Rankings Blog directory Creative Commons License
Произведението произведение ползва условията на Криейтив Комънс договор.