петък, октомври 22, 2010

Нанка Колева: Има чадър над Никола Филчев


“Алексей Петров ми се обади един месец преди ареста си. Искаше да говорим и в този разговор, той ми зададе въпрос, който не мога да споделя.“Това заяви Нанка Колева, съпругата на убития преди 7 г. прокурор Николай Колев по БТВ в коментар за това заплаха ли е за някого Алексей Петров.
“Този въпрос показва, че Алексей Петров е запознат с всички материали по делото на убийството на съпруга ми“, добави тя. Според нея в момента се разследва случая, но все още не е известно да е открит извършителя. По думите й има шансове да се докаже кой е физическият убиец на съпруга й, защото според нея, полицаите знаят всичко. Тя припомни, че премиерът Бойко Борисов е казал, че този случай е оперативно неизяснен, т.е., не се знаят извършителите, а парадоксалното е, че Нанка Колева знае от полицията името на убиеца.“Пределно ясно е на всички, кои са извършителите на убийството на съпруга ми Николай Колев“, добави тя.“Тези лица – Филко Славов, Никола Филчев и Алексей Петров трябва да отговарят. Съпругът ми осъзна истината за Алексей Петров, счита Колева. Тя твърди, че главният прокурор Никола Филчев е поръчал на Николай Колев да убие свой колега – варненския прокурор Васил Миков, тъй като Миков е бил конкурент за поста главен прокурор. Но Николай Колев е отказал да направи това. На въпрос дали се страхува, Колева каза, че се страхува за семейството и децата си.“След като зам.-главен прокурор ми казва, че ако не спрете да ровите, докъде ли могат да стигнат застрашените“, добави Нанка Колева. Този зам.-главен прокурор е Камен Ситнилски, като според нея тези думи са били заплаха срещу нея. Докато не се задържи Филчев, няма да стане нищо, категорична е съпругата на убития прокурор.“Новата власт започна нещо смело, но спря - има пак чадър, има чадър над Никола Филчев, той се пази, пази го президентът Гоце, защото го прати посланик. А чадърът си съществува вече 8 години“, заяви още съпругата на убития прокурор Колев. Запитана какво иска да се направи, Нанка Колева каза, че иска да излезе истината.“Мисля, че правителството започна смело, но нещо ги спря“, така Колева коментира операция“Октопод“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Democratic Party Political Blogs - Blog Catalog Blog Directory Politics Blogs - Blog Rankings Blog directory Creative Commons License
Произведението произведение ползва условията на Криейтив Комънс договор.