вторник, октомври 26, 2010

Цветан Цветанов отрече да са задържани журналисти за това, че са снимали вилата му в село Шума


Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов отрече да са задържани журналисти за това, че са снимали вилата му в село Шума.Пред журналисти вътрешният министър каза, че е запознат със случая със задържането на журналисти от вестник „Галерия”.
По думите на Цветанов става въпрос за инцидент,при който двамата журналисти били попитани от една жена какво правят.Според показанията на жената,на която не се споменава името,двамата тръгнали с колата срещу нея,след което спрели на сантиметри. „Не знам от кой вестник са.Впоследствие се разбра,че са от „Галерия”,коментира вътрешният министър.По думите му след проучване се оказало,че собственикът на колата се е оказал криминално проявено лице.
На инцидента е имало и очевидци.При образуваното досъдебно производство са разпитани всички,след което журналистите били освободени.Имотът е сниман многократно от журналисти,така че няма абсолютно никаква пречка,коментира още Цветанов.
P.S. - Можеш ли да доиш и да караш трактор? - попитали новия ратай.
- Да карам трактор мога,но досега не съм пробвал да го доя...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Democratic Party Political Blogs - Blog Catalog Blog Directory Politics Blogs - Blog Rankings Blog directory Creative Commons License
Произведението произведение ползва условията на Криейтив Комънс договор.