четвъртък, юли 28, 2011

Мартин Карбовски се продаде на рапъра Ванко 1


Мартин Карбовски може и да се опитва да мине за интелектуалец, но поведението му няма нищо общо с хората на духа. Очилатият водещ се появи под ръка с жената на мечтите си Николета Лозанова и нейния музикален партньор Ванко 1 на поредния конкурс за силиконки, провел се преди няколко дни.
Карбовски беше настанен от организаторите на кичозното събитие на една маса с двамата си нови другари, с които напоследък е неразделен. Компания им правеха Азис и скандалния пластичен хирург Ангел Енчев.
Посетителите изпаднаха в истински потрес от тази кичозна група, в която се бе намърдал журналистът.
„Онзи ден видях Мартин Карбовски на конкурс за красота и се изумих, че въобще е прекрачил прага на чалга заведение. Може би не бива да се изненадвам, тъй като напоследък той кани в студиото все такива персони“, коментира запознат със столичния светски живот.
Цяла вечер Карбовски не спираше да налива от двете безплатни бутилки с евтино уиски, които бяха сложени пред него. Рядко използваше разредител, а само за да разкваси устни, сипваше по малко минерална вода или енергийна напитка.
Заедно с Ванко 1 не престанаха да димят в лицето на Николета Лозанова, която през цялото време се гушкаше и си шепнеше с д-р Енчев, навярно обсъждайки поредната интервенция със скалпела.
Мартин Карбовски беше видимо подразнен, че плеймейтката не му обръща достатъчно внимание и се размотава повече с други гости. От няколко месеца той е истински обсебен от красавицата. Не спира да я кани в предаването си, ходи с нея по репортажи и дори се снима в дебютния й видеоклип „Запази вечерта“, в който силиконката мрънка в компанията на Ванко 1.
Гостите забелязаха също, че Азис през цялата вечер избягваше да говори с Мартин. Певецът му е сърдит след гостуването в шоуто му преди няколко седмици. Тогава Карбовски се опита да го унижи, задавайки му доста неделикатни въпроси, коментираха присъствали на купона.
Двамата преди време обещаваха, че ще ходят заедно на концерт в Лондон, но воаяжът бил отменен, защото Азис се отметнал от идеята. Това допълнително вбесило Карбовски, който нарекъл певеца „лигльо“.

Източник: skandalno.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Democratic Party Political Blogs - Blog Catalog Blog Directory Politics Blogs - Blog Rankings Blog directory Creative Commons License
Произведението произведение ползва условията на Криейтив Комънс договор.