четвъртък, декември 08, 2011

Господари на ефира - Николай Бареков свири на дудук


Ще оглавя гражданско движение срещу този боклук от провинцията, който задръсти София. Така водещият на предаването Бодилник Николай Бареков се изцепи в ефира на ТВ 7.
Мистър Новина изпадна в истинска истерия, предизвикана от протеста на зърнопроизводителите. Аз съм на 40 години, вчера телевизиите бяха пратили на площада репортерки на по 20 години, които не знаеха за какво става въпрос и доволно размахваха опашки. Не искам разюздани селяни да ми пречат да си изкарвам хляба, продължи с бисерите Бареков. Лично ще отида и ще нарежа гумите на тези провинциалисти ако не се ометат още днес от София.
Навлязоха в наша територия, ще стане война града срещу селото, аз да не съм отишъл да си паркирам колата пред техните трактори на село, не спираше да реди водещият. Поиграха се, побъзикаха се с оставките на Мирослав Найденов и Симеон Дянков, време е да си ходят и да работят на полето. Иначе ще режем гуми и ще палим трактори, бунтовно се закани Бареков.
А ето и някои от коментарите на гражданството по повод изцепката на придворния журналист на Бойко Борисов:

За Бареков няма какво да коментирам! Тези приказки не отиват на един уважаващ себе си и другите журналист. Но явно Бареков не е журналист. Защото за такива приказки до 24 часа трябва да го уволнят от всички телевизии. Не знам само къде гледа СЕМ и не взема мерки? Или като придворен лакей на Бойко не може да бъде уволнен! Нали ако го махнат няма да има кой да слави „единствения и неповторим“, „слънцето на България което огрява навсякъде“! Бареков, Бареков, тези хора произвеждат хляб – ако още знаеш значението на тази дума! Или от луканки и мезета си забравил как играеше кючеци по дискотеките. Ако си забравил да ти пусна пак клипчето, та който не те е видял да те види!!! Не забравяй ти откъде дойде! Много на сериозно започна да се вземаш май??? (Недоволен)

Хахахахаха!!! Има една поговорка: вълкът козината си мени, но нрава – никога! Та, в тоя ред на мисли и аз да кажа: Бареков, сине майчин, ти пък кога стана софиянец бе, цървул нещастен???!!! Кой ти дава право да приказваш тия простотии от ефира на телевизията??? Боко ли те „подпира“ за това, кажи???!!! Завършен нещастник си, пълна марионетка! Тези хора с тракторите не трябва да ги държат паркирани около Александър Невски, а да навлезнат във възловите артерии и тотално да блокират живота в столицата, която е пълна с такива новоизлюпени гражданЬе като тебе!!! Защото, ако не са тия хора, ще ми ядеш от дЕдовия! Ако съм на мястото на работодателите ти – знаеш ли какво щеше да се случи с тебе? Щеше да излетиш от телевизията със скоростта на бит пед*рас!!!! Защото, ти си срам за журналистическата гилдия, а и подронваш авторитета на една бързо развиваща се телевизия!!! Точка по въпроса! (Liudmil Gruev)

Не че е изтрещял, просто се е самозабравил. Къде е казано, че София е само на столичани, това си е един Български град и колкото е на софиянци толкова е и на всички останали Българи. А не искам да обидя никой, но доста от хората живеещи в столицата ги гони толкова голяма простотия, че едва ли можеш да видиш такава и в най-затънтеното село на страната ни. (Галя Иванова)

Да, Галя, много си права за простотията! Но такава се демонстрира от хора, дошли от някъде си в София, започнали някакъв бизнес, и в един миг се вземат толкова насериозно, че изтрещяват и започват да ръсят тонове глупости, като въпросния Бареков!!! Той какво си мисли – като е подлога на Борисов и ще си вее байрака както си иска без последствия ли? То, и Борисов, и Дянков, и Цветанов се изживяват като „богове“, но не си дават сметка, че ще дойде деня, в който ще им се търси отговорност за геноцида, който упражняват спрямо българския народ!!! А тоя кавал – Бареков – е много малък за да се пЪрчи от екрана! Защо не се пробва да отиде на място и да опита да среже поне една гума или да запали един трактор???!!! Тогава вече ще гледаме екшън, в пълния смисъл на думата!!! (Liudmil Gruev)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Democratic Party Political Blogs - Blog Catalog Blog Directory Politics Blogs - Blog Rankings Blog directory Creative Commons License
Произведението произведение ползва условията на Криейтив Комънс договор.