събота, май 08, 2010

Мистерията на българските бесове



22-годишна фолкпевица сложи край на живота си.Хасковлийката Атанаска Гюргакова, която нашумя с участието си в провокативното трио "Спасителките", е починала в странен инцидент миналата неделя.

Смъртта е настъпила вследствие на падане от виадукт на 30-ия километър на магистрала Хемус в посока Варна. Близки на певицата потвърдиха тъжната вест. Все още обаче се изяснява защо блондинката е сложила край на живота си.

Тя е оставила и предсмъртно писмо, което се пази в тайна, пише Монитор.

Официална информация за инцидента не е съобщена от полицията, въпреки че преди два дена е било погребението на Наска. Роднини на певицата не могат да повярват на случилото се. Според думите им момичето не е имало проблеми и пререкания с никого.

През последните три години е била студентка във Великотърновския университет.
Предполагам,че това е поредното замаскирано злодеяние - сигурно са намесени яки мутри.Кой знае защо предсмъртното писмо се пазело в тайна!От ясно по ясно е какво се е случило. А след това са пуснали слуха за самоубийството - може и да е научила неща, които не е трябвало да знае.
Катрин Вачева да се благодари,че е останала жива.
П.П. На снимката: трио "Спасителките"

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Democratic Party Political Blogs - Blog Catalog Blog Directory Politics Blogs - Blog Rankings Blog directory Creative Commons License
Произведението произведение ползва условията на Криейтив Комънс договор.