неделя, ноември 21, 2010

Филчев разпускал в ресторанта на Трактора


След като бившият главен прокурор Никола Филчев разтръби по всички медии, че с Алексей Петров-Трактора са „на вие”,той изненадващо смени версията си.

Ексобвинител №1 си спомни, че е гостувал в ресторанта на Трактора в басейна „Спартак” в интервю за сутрешния блок на TV7.

След като паметта на Филчев се възвърна, той обяви, че двамата с Алексей се познавали от 1999 г., а той самият е ходил пет пъти в ресторанта на басейна „Спартак”.

Първоначално спомените му зациклиха, като в рамките на половин час Филчев смени няколко пъти версията си. Първо обяви: „На „Спартак” не съм стъпвал дори един път.” Само секунда по-късно обаче получи проблясък „Ходил съм, но не съм тренирал там, не съм плувал.” След това като че ли преодоля амнезията и сподели, че е посещавал 4-5 пъти ресторанта към комплекса, но Трактора не бил там. В крайна сметка заяви, че всъщност Алексей Петров също е бил там, но „през две маси”. По думите на Филчев Трактора разговарял с журналисти и хора от ръководството на прокуратурата.

Освен къде и колко често се е срещал с Алексей Петров бившият главен прокурор си спомни и кога се е запознал с него. След като в сряда от ефира на три телевизии твърдеше, че е засичал Трактора само в квартала си, и то през 2005 г., както и че са си говорили единствено за уличното осветление, вчера версията на Филчев коренно се измени. Той обясни, че се е запознал с тартора на Октопода през 1999 г. Двамата се срещнали на честване на празника на баретите, а ги запознал покойният вече бивш главсек на МВР Божидар Попов.
Междувременно бившият шеф на НСС Атанас Атанасов разкри, че Петров и Филчев са се виждали редовно и в друг ресторант ­ „Златният телец”. „Той се намираше на мястото, където сега са къщите на Алексей Петров и на Филчев. Там през вечер ядяха и пиеха”, заяви пред Нова тв Атанасов. На частната ул. „Арарат” освен къщите на Филчев и Трактора са и жилищата на бившия шеф на баретите Филко Славов и на ректора на УНСС Борислав Борисов. В съседство пък живее дясната ръка на Алексей Петров – Антон Петров-Хамстера.
"Така или иначе,на Никола Филчев ще му се наложи да се разходи до съда,след като е употребил спрямо мен израза "клозетен драскач". Аз още сега ще се обадя на своя адвокат и ще заведа дело срещу него, като ще поискам в хода на това дело да бъде и психиатрично освидетелстван, за да се види изобщо може ли да носи отговорност", коментира бившият посланик в Индия Едвин Сугарев.
P.S. На снимката: Никола Филчев

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Democratic Party Political Blogs - Blog Catalog Blog Directory Politics Blogs - Blog Rankings Blog directory Creative Commons License
Произведението произведение ползва условията на Криейтив Комънс договор.