петък, април 15, 2011

Браво Бойко,браво Борисов!

Вече писах,че икономическата политика на ГЕРБ се очерта като пълно фиаско.Ето го и потвърждението на думите ми: "Прикриват опит за самоубийство пред Министерския съвет. Мъжът бил отчаян и заплашвал, че ще се отрови, ако не го срещнат с Бойко Борисов или някой от администрацията. Той искал помощ от премиера, вероятно изпаднал в тежко финансово състояние. Когато разбрал, че няма да му помогнат, мъжът изпълнил заканите си и глътнал отровната течност. Било стрихнин. Никой от охраната не реагирал и не опитал да спре мъжа. Течността явно не подействала веднага и човекът си тръгнал.

По-късно в „Пирогов” бил приет по спешност мъж с опасност за живота. Според лекарите се е натровил със стрихнин и живак. 46-годишният пациент е открит в безсъзнание около Централна гара в София. По адрес на лична карта е от шуменското село Александрово, пише „24 часа”.
Лекарите са обнадеждени и твърдят, че са успели да овладеят състоянието. Мъжът вече не е с опасност за живота, макар че стрихнинът е изключително опасна отрова. Тя предизвиква бързо смърт, освен ако не се вземат спешни мерки, както се е случило и с 46-годишният мъж.

Случаят се е потулил веднага, знаят само служителите в Министерския съвет, но били предупредени инцидентът да остане в пълно информационно затъмнение.

Според запознати самоотравянето е можело да бъде предотвратено, ако от охраната на МС са взели мерки.

„Мъжът просто е искал среща Борисов или с някой от администрацията. Можели са да го свържат с премиера, а те не са му обърнали никакво внимание, оставили са го да изпие отровата”, възмущават се интернет потребители.

Още колко банки трябва да бъдат ограбени и колко самоубийци трябват, за да обърне внимание Борисов на тежката ситуация у нас, питат хората.

Според тях всичко идва от кризата и глада. Народът мре от глад, а цените на хранителните продукти от първа необходимост продължават да поскъпват. „Кога Борисов ще разбере, че не става само със садене на картофи, трябват и пари”, протестират форумци."

Източник: www.razkritia.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Democratic Party Political Blogs - Blog Catalog Blog Directory Politics Blogs - Blog Rankings Blog directory Creative Commons License
Произведението произведение ползва условията на Криейтив Комънс договор.