сряда, септември 28, 2011

Списък с искания на общонационалния протест от 1 октомври 2011!


Час на протеста: 01 октомври 2011 г. · 14:00 - 22:00 Място: НДК-Пилоните

1. Oставка на правителството в 7 дневен срок и разпускане на народното събрание.(до 7 октомври), заради неизпълнение на основни негови конституционни задължения, явна некадърност, очебийна обвързаност с криминалната престъпност и изпълнение на антибългарски проекти(АЕЦ "Белене", концесията за шистов газ, ГМО и престъпните концесии за златодобив от чужди компании ).Съставяне на временно правителство и назначаване на референдум за промяна на конституцията и избирателния модел.Свикване на Велико народно събрание.

2. Незабавно освобождаване на арестуваните българи в протестите и незабавно снемане на обвиненията и отменяне на присъдите срещу тях.

3. Парична компенсация за семействата на двете загинали момчета (Ангел Петров и Павел Толев).

4. Справедлива и адекватна присъда за убиеца на Ангел Петров в съответствие с българското законодателство.

5. Отнемане на имотите на Кирил Рашков според разпоредбите на закона наскоро приет от Парламента.

Осъждането му (не само заведено дело срещу него) по бързата процедура за съучастничество и организиране на убийството на Ангел Петров.

6. Незабавно и бързо разследване, подвеждане под отговорност и осъждане на синa и другите престъпни роднини на Кирил Рашков за съучастничество и извършване на трафик с наркотици,проституция,кражби и убийство.

7. Подвеждане под отговорност по бързата процедура и осъждането на всички осигурили „политическият чадър“ (прокуратура, данъчно, полиция, политици и т.н.) над Кирил Рашков.

8. Публична оценка от страна държавната власт на всички медии и журналисти, които манипулираха и крият важна информация за личността на Кирил Рашков , представят участващите в протестите и справедливият и законен гняв по коренно различен начин с цел оневиняване на престъпните деяния на Кирил Рашков и маргинализират народното недоволство.

9. Искаме оставки на Главния Прокурор на РБ за неадекватното му и престъпно поведение спрямо справедливия народен гняв и изразено вълнение, с което застана на страната на местните феодали и организираната престъпност.

Искаме нови хора в цялата съдебна и административна структура на управлението на страната. Млади,необвързани с никоя партия или мафиотска структура, хора с реален трудов стаж и реални професии, хора с морал, а не корумпирани хамелеони и безскрупулни екзекутори на българската нация и Държава.

10. Искаме без отлагане и незабавно изработването на Програма за национално спасение - с реални и осъществими мерки за справяне с демографския колапс на българската нация.

11. Искаме незабавна и без отлагане смяна на политическата, съдебната и правоохранителната система.

Искаме нова Конституция на Република България!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Democratic Party Political Blogs - Blog Catalog Blog Directory Politics Blogs - Blog Rankings Blog directory Creative Commons License
Произведението произведение ползва условията на Криейтив Комънс договор.